Johanna Olsson!

the lace bra

Hur snyggt är inte en spetsbh under en helt vanlig tshirt eller linne? Dessa hittar ni på lager157 för endast 60:- styck! Snacka om kap!

In Love

min julklapp till... Mig själv! Den är äntligen upphängd i min garderob! Materiell kärlek skulle man kunna beskriva det som

Lill-lördag

Idag stod klockan på 07:00, då var det dags som varje vecka att gå upp och övningsköra. Fick skjuts hem också från körskolan, så hade extratid på mig hemma att äta frukost, fixa mig och klä på mig. Kom precis till skolan så ska börja plugga nu. Hoppas alla får en bra lill-lördag! 

1 månad kvar!

Har knappt haft tid att kolla min mobil under helgen, men i Fredags så var det kryssningsdags, julbord till middag och kalasparty hela natten. Lördagen blev en seg dag och den gick aldeless för segt, hade tänkt att gå ut på kvällen men somnade innan klockan hade hunnit slå 12. Söndagen blev till en pluggsöndag, och jag åkte på till Lidingö senare på dagen för att gå på middag hos min moster. Även denna regniga måndag kommer att dränkas i plugg och jag kan inte annat än längta tills Julafton just nu!