Johanna Olsson!

Kategori: OUTFIT

Lill-lördag

Idag stod klockan på 07:00, då var det dags som varje vecka att gå upp och övningsköra. Fick skjuts hem också från körskolan, så hade extratid på mig hemma att äta frukost, fixa mig och klä på mig. Kom precis till skolan så ska börja plugga nu. Hoppas alla får en bra lill-lördag! 

Todays


Jeans Lindex/Skjorta Ralph Lauren/Väska Louis Vuitton/Skor Convers/Solglasögon RayBan/Armband Thomas Sabo

Har gått i skolan i lite mer än en vecka och hinner knappt med allt som ska göras. Skulle behöva dubblet så många timmar på ett dygn för att hinna med allt som jag vill göra. De senaste dagarna har bestått av jobb, utgång, skola, plugg, gym och lite vänner. Bloggen blir såklart lidande, men det får ni leva med. Slutar vid tre idag och då så åker jag och jobbar på en gång. I veckan ska jag även hinna hämta ut mitt säsongskort till hockeyn!! 

Helg

Sommaren är en en gång slut, och både skola och jobb är igång. Har verkligen tagit på krafterna att vara i skolan två dagar och jobbat en. Har även hunnit med en födelsedagsmiddag i fredags och idag tänker jag inte flytta mig ur soffan. Imorgon börjar allvaret på riktigt och då lär jag inte ha någon fritid!

Glad midsommar!


Klänning Mango//Skärp Pull&Bear

Är precis iordning gjord och väntar på skjuts till landet där vi kommer fira med släkt. Hoppas alla får en trevlig midsommar!

My 18

Igår var en bra dag, var ute på en prommis med Isabelle och hennes hund, badade hunden och myste innan jag gick hem och duschade. Gjorde mig iordning och åkte till Gullmars och mötte upp några innan vi sedan skulle åka hem till My och fira hennes 18 års dag! En mycket lyckad och mysig kväll! Tanken var att alla skull dra ut efter, men jag och två andra tjejer splittade en taxi och åkte hem. Ett mycket bra val såhär i efterhand. Idag mötte jag upp Marcus i stan vid halv 1 för att vi skulle åka och hämta summerburst banden, så vi slipper stå i långa köer för att komma in fredag och lördag. På vägen hem blev det lite shopping och hämtade även ut ett paket från hm som ni ser i tidigare inlägg. Nu ska jag snart åka hem till min barndomvän Johanna och så ska vi åka och handla lite Thaimat och ha myskväll! PUSS

Söndagsmys

Igår var en bra dag, trotts lite sömn så åkte jag och familjen till Ikea för att införskaffa lite saker till nya lägenheten. Passade även på att springa in på H&M och köpa en ny tröja! Sedan var det dax att skynda hem, göra sig iordning för att åka till Bålsta och fira en kompis och sedan blev det en utgång på det. Drog hem tidigt och kunde knappt hålla ögonen öppna, somnade i princip när jag klev in genom dörren. Har legat och myst nu hela morgonen med film och frukost på sängen, ska inte göra något annat än att ligga i sängen idag. För de är jag värd. Imorgon är det skolavslutning, och där med sommarlov, hur jävla skönt som helst!