Johanna Olsson!

Kategori: NEW IN

New in

Beställde en kappa här om dagen som kom idag, sååå nöjd! Är påväg in och ska möta Robin och hans flickvän Kajsa för en datekväll med middag och hockey. Är nog världens bästa tredje hjul!

In Love

min julklapp till... Mig själv! Den är äntligen upphängd i min garderob! Materiell kärlek skulle man kunna beskriva det som

new in

Hann med lite shopping i Budapest mellan allt turistande. Köpte även underkläder och en klänning men de ligger i tvätten! De va så otroligt billigt o handla där att man knappt behövde kolla på prislapparna..

iphone 6 Gold

Helgen bjöd på jobb och utgång, och när jag kom hem i söndags så väntade denna goding på mig hemma. Kunde inte vara en bättre start på första veckan innan lov. Och nästa vecka bjuder även på godingar, på måndag åker nämnligen våran klass på Businesstrip till Budapest och är där i fyra dagar, och på fredagen så är det äntligen dags att tatuera mig! 

Äntligen

Som ni vet så har uppdateringen inte alla vart bra. Min dator la av helt och har inte fått igång den. Men nu äntligen har min nya kommit och nu ska uppdateringen bli som vanligt!