Johanna Olsson!

Kategori: BILDER

my weekend

Lovet kunde inte komma mer lägligt än vad det har gjort. I Fredags så var jag ute med någora från jobbet, kom hem sov några timmar för att sedan åka och jobba. Efter jobbet åkte jag hem och bytte om lite snabbt för at sedan åka till en tjejkompis för att äta lite chark och dricka skumpa. I Söndags stod det även jobb på schemat då också, kom hem vid 8 och hade söndagsmys med familjen. Idag vaknade jag vid 1 och gjorde frukost. Hade tänkt att ta det lugnt hela dagen! 

1 månad kvar!

Har knappt haft tid att kolla min mobil under helgen, men i Fredags så var det kryssningsdags, julbord till middag och kalasparty hela natten. Lördagen blev en seg dag och den gick aldeless för segt, hade tänkt att gå ut på kvällen men somnade innan klockan hade hunnit slå 12. Söndagen blev till en pluggsöndag, och jag åkte på till Lidingö senare på dagen för att gå på middag hos min moster. Även denna regniga måndag kommer att dränkas i plugg och jag kan inte annat än längta tills Julafton just nu! 

hockeytorsdag

Även denna dag började med övningskörning, och efter det skola. Har sedan dess gått runt i stan ett tag med Lussan och sedan så åt vi på Waynes innan vi åkte hem. Ska göra mig iordning lite snart och sedan så ska jag åka till hovet. Kvällen spenderas med hockey!

19 November

Idag fick jag gå up tidigare än jag skulle för att släppa in hantverkare som skulle fixa något hemma, efter det så gick jag till körskolan och övningskörde en timma innan jag åkte hem och gjorde mig iordning för att gå till skolan. Hoppade över första lektionen för att hinna med allt. Efter skolan så ska jag möta upp min syster och gå en sväng på stan! 

hemmadag

Igår så satte jag in en spiral, har mått skit sedan dess och har knappt lämnat sängen idag. Men frukost blev det iallfall!

Tattoo

Eftersom vi har vart lediga idag så tog jag en riktig sovmorgon, sov 11 timmar inatt och har ändå vart seg idag. Klockan 12 så hade jag en körtid inbokad på körskolan, så åkte dit och övningskörde en timma. Åkte hem igen och gjorde mig iordning och så åt jag lite lunch för att sedan bege mig in mot stan där jag skulle möta Johanna. Sedan följde hon med mig när jag skulle tatuera mig. Är verkligen supernöjd med resultatet, och de kommer upp om några dagar på bloggen. Nu ska jag äta lite middag och sätta på en film, jobbdax imorgon så blir en lugn helg för mig!  

 

Mot Oslo

nu så står vi på flygplatsen och väntar på att vi ska få checka in väskorna. Mellanlandning sker i Oslo och sedan blir det hem till Stockholm igen! Som jag längtar att få sova i min säng igen!