Johanna Olsson!

Kategori: Allmänt

Lill-lördag

Idag stod klockan på 07:00, då var det dags som varje vecka att gå upp och övningsköra. Fick skjuts hem också från körskolan, så hade extratid på mig hemma att äta frukost, fixa mig och klä på mig. Kom precis till skolan så ska börja plugga nu. Hoppas alla får en bra lill-lördag! 

1 månad kvar!

Har knappt haft tid att kolla min mobil under helgen, men i Fredags så var det kryssningsdags, julbord till middag och kalasparty hela natten. Lördagen blev en seg dag och den gick aldeless för segt, hade tänkt att gå ut på kvällen men somnade innan klockan hade hunnit slå 12. Söndagen blev till en pluggsöndag, och jag åkte på till Lidingö senare på dagen för att gå på middag hos min moster. Även denna regniga måndag kommer att dränkas i plugg och jag kan inte annat än längta tills Julafton just nu! 

19 November

Idag fick jag gå up tidigare än jag skulle för att släppa in hantverkare som skulle fixa något hemma, efter det så gick jag till körskolan och övningskörde en timma innan jag åkte hem och gjorde mig iordning för att gå till skolan. Hoppade över första lektionen för att hinna med allt. Efter skolan så ska jag möta upp min syster och gå en sväng på stan! 

Fifty shades os grey

Alltså är det bara jag som längtar som satan till alla hjärtans dag då denna goding har biopremiär? Kan knappt bärga mig!

Tattoo

Eftersom vi har vart lediga idag så tog jag en riktig sovmorgon, sov 11 timmar inatt och har ändå vart seg idag. Klockan 12 så hade jag en körtid inbokad på körskolan, så åkte dit och övningskörde en timma. Åkte hem igen och gjorde mig iordning och så åt jag lite lunch för att sedan bege mig in mot stan där jag skulle möta Johanna. Sedan följde hon med mig när jag skulle tatuera mig. Är verkligen supernöjd med resultatet, och de kommer upp om några dagar på bloggen. Nu ska jag äta lite middag och sätta på en film, jobbdax imorgon så blir en lugn helg för mig!