Johanna Olsson!

Hockeyonsdag

Igår var det ingen mindre dag än matchdag, inte vilken matchdag som helst, utan på globen denna gång. Självklart var jag på plats för att hejja fram mina gubbar och slutade med inget mindre än 4-1 till Djurgården. En mycket bra kväll med andra ord. Efter så var det dax att åka hem och plugga och kolla på paradise, innan det var dax att sova. 
idag kom jag till skolan lite tidigare för att plugga, har även hunnit en sväng till Gina på den lilla rasten vi hade och fick med mig två tröjor hem som jag kan visa lite senare. Efter skolan blir det att åka och fixa naglarna! 

Sängmode

Igår så firade vi mamma ocj släkten kom på middag, han vara med en stund innan jag blev upphämtad av Felix för att åka hem till honom och föra lite. Efter det åkte vi in till stan och Mr.French för att fira mina grabbar Kevin och Robin. Vi stannade där i någon timma innan vi började röra oss mot Woken och slutligen hamnade vi på Marquis. Kom hem vid halv fem och har inte gjort något annat än att legat i koma i sängen idag, film efter film har jag avverkat och nu är det dags att göra lite nytta. Plugga och städa lite står på agendan! Hoppas alla har haft en bra helg, PUSS