Johanna Olsson!

In Love

min julklapp till... Mig själv! Den är äntligen upphängd i min garderob! Materiell kärlek skulle man kunna beskriva det som

Lill-lördag

Idag stod klockan på 07:00, då var det dags som varje vecka att gå upp och övningsköra. Fick skjuts hem också från körskolan, så hade extratid på mig hemma att äta frukost, fixa mig och klä på mig. Kom precis till skolan så ska börja plugga nu. Hoppas alla får en bra lill-lördag! 

1 månad kvar!

Har knappt haft tid att kolla min mobil under helgen, men i Fredags så var det kryssningsdags, julbord till middag och kalasparty hela natten. Lördagen blev en seg dag och den gick aldeless för segt, hade tänkt att gå ut på kvällen men somnade innan klockan hade hunnit slå 12. Söndagen blev till en pluggsöndag, och jag åkte på till Lidingö senare på dagen för att gå på middag hos min moster. Även denna regniga måndag kommer att dränkas i plugg och jag kan inte annat än längta tills Julafton just nu! 

hockeytorsdag

Även denna dag började med övningskörning, och efter det skola. Har sedan dess gått runt i stan ett tag med Lussan och sedan så åt vi på Waynes innan vi åkte hem. Ska göra mig iordning lite snart och sedan så ska jag åka till hovet. Kvällen spenderas med hockey!

19 November

Idag fick jag gå up tidigare än jag skulle för att släppa in hantverkare som skulle fixa något hemma, efter det så gick jag till körskolan och övningskörde en timma innan jag åkte hem och gjorde mig iordning för att gå till skolan. Hoppade över första lektionen för att hinna med allt. Efter skolan så ska jag möta upp min syster och gå en sväng på stan! 

hemmadag

Igår så satte jag in en spiral, har mått skit sedan dess och har knappt lämnat sängen idag. Men frukost blev det iallfall!