Johanna Olsson!

sjuk igen

Skrev i lördags att jag äntligen hade blivit frisk, men efter utekvällen så blev jag sjuk igen. Så sjukt segt. Låg inne hela dagen igår och kämpade mig till skolan idag. Har hunnit göra lite nytta, ska hämta ut ett paket påvägen hem och sedan ska jag ta de lugnt och hoppas att jag mår bättre imorgon. Eftersom det dessutom är matchdag! 

Äntligen frisk!

Efter matchen i tisdags så åkte jag på feber och förkylning, hur typiskt? Så har iprincip bara legat och kollat film under tiden jag har vart hemma, därav har det heller inte funnits något att blogga om! Idag var det så fint väder att jag tog en pw runt trehörningen (en sjö) och har legat och solat lite på balkongen efter det. Vet inte riktigt hur kvällen ser ut, men kanske blir en utgång trots allt! Nu ska jag fortsätta kolla på det som är kvar av dif-matchen. PUSS

myshelg

Igår så jobbade jag mellan 9-19 på Coop, när jag kom hem blev det att äta middag lite snabbt och sedan åka iväg och bowla lite. Sedan blev det hemgång och filmmys. Fick bli lite americanska pannkakor till frukost innan det blev att dra sig iväg till gymmet. Fick bli axlar och rygg som avslutades med magövningar. Var helt slut när jag kom hem, så tog en dusch och sedan följde jag med pappa och kollade på tapeter och så passade vi på att fuska med en glass! Så nu har jag kollat klart på en film och ligger nu och tittar på lite hockey! Hoppas alla haft en bra helg! PUSS

I vår.....

..... Är det man bara måste ha i garderoben en stor hatt, solbrillor och slitna boyfriendjeans!-

 

nytt i garderoben

Igår så kände jag att jag behövde spendera pengar, så jag mötte upp min barndomsvän Johanna vid slussen och så åkte vi in till stan. Passade på att byta en tröja på zara, samtidigt som jag fick med mig denna babe till jacka. Köpte även lite andra saker men hann inte fota det, så de gör jag ikväll. Vi fikade och snackade en massa skit som man gör när man träffas! När vi kände oss klara så åkte jag till gymmet, blev en 45 min powerwalk och ett benpass på det. När jag kom hem så blev det ännu mer plugga, och sen somnade jag framför filmen som jag satte på. Imorse gjorde jag det sista provet (för denna vecka iallafall) och nu sitter jag och spanar in systemkameror eftersom jag är lite sugen på att skaffa en nu innan London. Några förslag?

20 mars

Efter i tisdags har jag bland annat hunnit med detta, efter skolan på tisdagen så gjorde jag nya naglar, sedan åkte jag till gymmet och så blev det ett ben/rumpa pass och efter det så var jag tvungen att plugga. Igår så hade jag prov på morgonen och sedan gjorde vi iprincip ingenting i skolan. Efter det blev det gymmet igen, vilket har blivit mitt andra hem på senaste. En timma powerwalk och efter det mage i form av cirkelträning. Kvällen bestod av hockey och plugg (läs bara hockey) och sen somnade jag med världens huvudvärk. Denna vecka har i princip tagit död på mig, har haft prov varje dag och känt mig sönderstressad. Skönt med helg snart, men på mitt schema står det bara en massa jobb! 

outfit

Måste nog vara en av de sämsta på att ta bilder till bloggen, får försöka bättra mig på det! Igår blev det ett brutalt pass på gymmet, kan knappt gå idag... Sedan var det derby också, men det resultatet behöver vi inte prata om. Har iallfall vart i skolan sedan halv 10 idag, håller på att plugga lite nu samtidigt som jag försöker blogga. Ska nämnligen iväg på uf mässan om ett litet tag och kolla runt lite. Efter det blir det att åka och göra nya fräsha naglar och efterdet blir det en pw och en massa plugg! Gjorde ett collage på polyvore också, detta är på ett ungrfär vad jag har på mig idag! 

today