Johanna Olsson!

En bättre gårdag

Igår så blev det middag på TGI Fridays vid stureplan för att fira Johanna som fyllde år. Efter maten gick vi till Nonni vid tc och förade innan vi senare gick till Collage där vi spenderade resten av kvällen. En mycket lyckad kväll och en bättre utgång kan man säga. Kom hem vid halv 4 och gick och la mig på en gång, var tvungen att gå upp tidigt idag då mamma och jag skulle på fiskspa vid Mariatorget. Har packat det sista inför Grekland imorgon och ska snart åka och vara barnvakt! PUSS

New in//Mango

Har velat rätt länge om jag skulle köpa denna skönhet eller inte, men klickade hem den i torsdags och redan i fredags var den redo att hämtas ut. Har inte haft tid ännu, så hämtade den igår. 

dagens outfit


Linne BikBok//Röda byxor H&M

Hela denna dag har bestått att mattenationella, och det behöver vi inte ens prata om hur dåligt det gick. Åkte hem efter det och satte mig på balkongen och solade några timmar innan jag gick in och tog ett bad och kollade på film. Har aldeless precis ätit och väntar på att Amanda ska ringa så att jag ska gå ner och möta henne. Mystorsdag på g!

Fredagen


Igår var det ett fullspäckat schema, va först i skolan, när jag slutade så åkte jag till farsta och köpte ett par jeans, mötte upp Johanna och åkte hem till henne och åt middag och sedan åkte jag hem för att byta om och gå på bio. Såg Bad neighbours, mycket bra film! Nu ska jag springa till bussen för att åka och jobba! Efteråt blir det troligtvis en utgång! Puss

Dagens


Blus Åhlens//Jeans Hollister// Skor Convers//Väska Michael Kors

Inatt var det första natten i nya lägenheten, vaknade upp och kände mig lite lost innan jag förstod var jag var någonstans.. Var lite svårt att hitta kläder så det fick i princip bli det första bästa som jag hittade i en kartong! Har bara två lektioner idag, sen blir det att åka hem en snabbis innan jag behöver åka in till stan igen. Eftersom vi ska gå och kolla på en teater med klassen!

Bildbomb

På senaste tiden har det hänt rätt mycket i mitt liv, har lagt bloggen lite åt sidan som ni har märkt. Har hunnit vara i London, jobba, plugga, packa en massa och har flyttat! 

Upp