Johanna Olsson!

Kos i sommar

Man skulle nog kunna säga att jag är sämst på att updatera i bloggen, men denna vecka så har de vart rätt mycket eftersom vi går på lov nästa vecka. Igår så åkte jag och jobbade efter skolan och kom hem sent. Idag började jag tolv och vi har inte gjort så mycket i skolan förrutom att kolla på matchen som gick. Har packat klart precis eftersom att imorgon efter jobbet så åker jag hem till Amanda och sen på söndag morgon så åker vi till sälen och blir där i en vecka, så får se hur de blir med bloggningen... Igår så bokade jag även en resa med mina flickor, så i sommar så bär det av till Kos! Hur najs?

Ni har väl inte missat

Ni har väl inte missat denna video som SOS banrbyar i Norge har gjort för att se vilka som hjälpte ett barn som fryser i och med situationen i Syrien. Man blir så glad av att se folk som hjälper till, gör skillnad du med! 

72 dagar till london

Igår så blev det äntligen bokat, och om 72 dagar så åker jag till London! Eftersom min kusin redan är där och jobbar så kommer jag flyga dit och hem själv, hoppas att jag hittar till rätt plan bara! Blir en himla massa shopping, mat och mys under 4 dagar.. Man kan nog säga att jag längtar en hel del! 

happy valentines day

Denna vecka har jag tyvärr fått ta igen allt som de gjort i skolan när ag har vart sjuk. Har inte haft tid alls till bloggen eller likande så den har tyvärr fått lida lite. Men idag är det alla hjärtans dag och bara massa mys under dagen. Började klockan 12 och slutar 4, halv 5 ska jag och min syster på spa och sedan får vi se vad som händer, det är trotts allt fredag idag! 

Happy valentines

London baby

Förlåt för den sjukt dåliga updateringen denna helg, men som sagt har jag legat hemma och sjuk sedan i torsdag så har inte funnits så mycket att skriva om.. Annat än att jag inte vet hur många filmer jag har avverkat dessa dagar. Men imorgon ska jag för första gången lämna huset och det känns mer än underbart! Har äntligen lämnat in min svenska/samhälls uppgift som har vart som en stor sten på mina axlar. Ska försöka hinna gå till banken imorgon för att fixa lite saker och sen så ska jag och min kusin kolla på hotell, eftersom vi ska åka till London, och det blir troligtvis vecka 16. Vet ni några bra hotell, skulle vara taxam för tips! 

 

-

 

Ligger fortfarande sjuk hemma därav ingen bloggning men ska försöka blogga lite senare iallfall!