Johanna Olsson!

Äntligen

Som ni vet så har uppdateringen inte alla vart bra. Min dator la av helt och har inte fått igång den. Men nu äntligen har min nya kommit och nu ska uppdateringen bli som vanligt!

Helg

Sommaren är en en gång slut, och både skola och jobb är igång. Har verkligen tagit på krafterna att vara i skolan två dagar och jobbat en. Har även hunnit med en födelsedagsmiddag i fredags och idag tänker jag inte flytta mig ur soffan. Imorgon börjar allvaret på riktigt och då lär jag inte ha någon fritid!

Short hair

Som denna vecka har börjat så har jag haft fullt upp, igår så va jag hos frisören och klippte av mig håret, va även på gymmet och sedan så spenderade jag kvällen med paradise. Idag börjades dagen med städning, sedan åkte jag på jobbintervju och efter de så åkte jag till gymmet. Även denna kvällen har jag spenderat hemma! Imorgon så bär det in till stan för lunch och troligtvis lite shopping med en babe! Har lite ångest över att det är sista dagen på mitt sommarlov!

Kvällsfiske

Idag har varit en lugn dag, har övningskört, ätit glass i hamnen, solat och åkt båt. Och som rubriken lyder så avslutades dagen med kvällsfiske i solnedgången!

Brunchdate

Gick upp tidigt idag och mötte Lussan i stan vid kvart i 10 för en brunchdate och vi hamnade på Wienercafeet på biblioteksgatan. Smörjde även lite planer för imorgon, och vi lyckades planera in en liten kräftmiddag med våra babes i klassen. Ska städa lite idag så det blir fint till imorgon, och så har jag även bokat in tvättstugan. Ikväll får vi se hur planerna blir!

Upp