Johanna Olsson!

Söndags shopping

Har precis ätit frukost med mamma och pappa, fick med mig mamma på att åka till port 73 (tror de heter så) För att shoppa lite idag! Så blir några timmar ute på stan!
Bjuder på lite charmiga bilder så länge, puss

Ja som sagt så var jag i Huddinge med Amanda, vi kollade runt lite, åt lunch och hade massa mys. Ska göra mig iordning lite och sedan ska jag hem till Amanda på middag! Puss

Mitt rum

Var i Huddinge och lämnade tillbaka en filt jag handlade för någon dag sedan och köpte kuddar och lite sånt tills vi håller på att göra om och byta rum och så. I princip så ser det ut såhär just nu, har massa saker som står i vägen så är rätt stökigt! Men det är inte så länge till man behöver stå ut med det så det är okej!  

Höstmys

Hur mysigt är det inte att vakna upp och att det är lite småruggigt väder ute?? Jag tycker att det är det mysigaste som finns, man behöver inte ha dåligt samvete för att man inte gör någonting.
Igår var vi på hockey iallafall, som slutade 5-2 till Huddinge. Sen så åkte jag hem till en kompis och sov där, så jag har precis kommit hem! Ska göra frukost snart och sätta på en film, göra lite collage och senare kanske åka ner till Huddinge C och lämna tillbaka en sak!

  

Friday im in love!

Idag är det fredag, och det tror jag inte att någon har missat. Och gud vilken dålig updatering jag haft denna vecka! Skyller på de tre proven vi har haft/ska ha.. Har bara matte kvar som jag ska göra om ett tag. Och sedan är dagen nästan slut! Blir en lugn kväll idag, hade tänkt gå på hockey med familjen, Huddinge- Hammarby i björkängshallen. Och sen får vi se var jag tar vägen efter det! Just nu längtar jag tillbaka till värmen för att dt är så kallt här hemma! Bloggar lite senare! 

Två mysiga höst outfits!

Hur skönt är det inte att få veta att vi inte har någon idrott idag, utan börjar klockan 2 istället? Mycket skönt, kunde sova ut, har ätit frukost och nu ska jag kolla på lite pb och gå igenon engelskagrejerna till provet. Efter engelskan idag så ska vi ha skolfoto och sen slutar vi. Skönt med en kort dag idag kan man säga, denna vecka har vi rätt mycket vi ska hinna med...
Igår så klippte jag av mig håret, känns sjukt konstigt med tanke på att jag alltid haft långt hår. Blev av med 15cm så det är rätt stor skillnad... Och på tisdag har jag bokat tid att färga det också!
Eftersom jag inte tagit några bilder idag, så får ni ett collage med mysiga höst outfits så länge från polyvore. Vill ni följa mig där så är det bara att klicka på länken! puss

black brings sexy backDagens kloka

Godmorgon! Idag blev det inte så mycket sovmorgon, vi börjar nu kunde verkligen inte sova ut. Tre lektioner är allt vi har idag så det blir inte allt för jobbigt att ta sig igenom dagen förhoppningsvis.
När vi slutar hade jag tänkt gå till frisören och kolla om det är impossible att förja mitt hår till en viss färg... 

Mysmåndag

På måndagar är jag alltid ensam hemma några timmar för att alla andra i familjen är så upptagna, så jag mötte upp Amanda och käkade middag och sen tog vi en fika och pratadee en himla massa skit.
Nu ska jag sätta mig framför tvn och kolla lite och sen ska jag kolla några avsnitt av PB. Med det så säger jag godnatt! Lite bilder från dagen får ni tills imorgon. PUSS