Johanna Olsson!

Sommarkännslor

Efter två mycket krävande jobbdagar mellan 6-15 så har jag äntligen fått lite semester! Direkt efter jobbet igår åkte jag hem till Amanda och hjälpte henne med lite packning eftersom hon åker till USA imorgon, och sen så grillade vi med hennes familj. En stund senare på kvällen åkte vi på bilträff i Länna och käkade glass, en supermysig kväll alltså. Har idag spenderat hela morgonen i solen ute på balkongen och unnade mig en lyxfrukost.. och just nu väntar jag på att Amanda ska komma till mig. 

Vad ska ni göra i sommar?

Den här helgen har det verkligen inte hänt så mycket. I fredags var jag bara hemma och tog det lugnt, jobbade hela lördagen och sen åkte jag hem till Amanda för att fira hennes mamma. Tanken var att vi skulle dra ut efter det men ingen av oss var speciellt sugna på det så. Så det blev en myskväll hemma. Sov länge imorse och har bara städat lite och sen legat framför film hela dagen, känner mig lagom lat. Hade tänkt sova tidigt idag eftersom att jag börjat jobba klockan sex imorgonbitti.. 

Mysväder!

Igår så åkte jag och mamma en sväng till Ikea för att handla lite galgar och sådant till mitt rum, har ju hållt på att ränsa ur min garderob och så för att jag ska få plats med nya kläder.. Sen åkte jag till Amanda och hade lite torsdagsmys, och kom hem för någon timma sen och städade klart så nu ska jag mysa ner mig i sängen och kolla på någon film i detta ruskiga väder

Bloggpaus!

Har haft en liten bloggpaus i två veckor nu, så hade tänkt börja blogga lite igen. Har vart så mycket med jobb och det sista i skolan att jag inte haft tid eller orkat med att blogga helt enkelt. lägger ut lite bilder från tiden jag inte updaterat så länge! 

Upp