Johanna Olsson!

Lat idag!

Har bara segat hela dagen, kollat på film och inte alls fått någonting gjort. Men ska snart börja packa lite eftersom på söndag så ska jag och Amanda till Öland. När pappa kommer hem ska vi göra lite mat och sen hade jag tänkt åka till gymmet en sväng. Puss

Godmorgon!

I helgen så var jag ledig, så följde med familjen ut till landet. Har bättrat på brännan lite under de dagarna, åkte hem i söndags för att jobba på måndagen. Igår var jag barnvakt, så jag tog med lillprinsen till skansen där vi spenderade några timmar. När jag hade lämnat han hemma så tog jag en sväng in till stan och fick även med mig ett par skor och en tröja från Belles rätt så nya affär på Götgatan (Alice) som nu säljer kläder också! Visar bilder lite senare med tanke på att jag precis har vaknat. Har även hunnit beställa en ny tv som ska komma när som helst! 

Lugn dag!

Har sovigt så himla dåligt inatt så att det inte är sant, somade runt tre och sen så ringde mamma och väkte mig halv 12.. Så har bara hunnit med en sväng till gymmet för att träna och äta i princip. Ligger ute på altanen och solar lite just nu och hade tänkt överraska mamma med mat när hon kommer hem! Ska njuta av solen nu eftersom jag jobbar både torsdag och fredag! 

Inspiration

 Gud vad länge sedan det var sedan jag bloggade sist. Måste verkligen bli skärpning på det! Har jobbat och umgåtts med vänner en massa under tiden jag inte bloggat. Och juste nu känns det som att jag har massa att ha i luften samtidigt men det har jag inte.. 

Har lite impulsivt kommit på att jag ska måla om i mitt rum, mublera om, jobba, träna, träffa vänner, går på detox just nu, åka bort och massa annat.
Känns inte som att jag hinner vila den kommande tiden.. Har vart lite sjuk efter i helgen så ska lägga mig i sängen och kolla på film så att jag kan åka till gymmet tidigt imorgon! Puss

Upp