Johanna Olsson!

jobb-time

Påväg till jobbet. så ser näst kommande 5 dagarna ut också... Kommer vara lagom trött när jag kommer hem. Får se hur de blir med bloggningen också eftersom det är problem med vårat internet... Men ska försöka fixa det! 

Min nya babes

Hela dagen har jag spenderat i Nacka forum, precis som resten av hela Sverige. Sjukt mycket folk som trängdes överallt, men lyckades lämna tillbaka det jag skulle och byta en skjorta till pappsen. Letade inte efter något speciellt men det blev ett spontanköp ändå. Dessa skor från the urban project, finns på scorette för 1850:- Just nu har vi gäster men är trött i kroppen så ligger och gosar med  kissekatten istället.. Får se om jag hittar på något ikväll eller om de blir ännu en filmkväll hemma! 

god jul

Chanel

Godmorgon kära bloggläsare, ingen som har missat att det är julafton idag hoppas jag? Jag har precis vaknat och nu ska jag upp och äta frukost, öppna lite paket innan jag ska göra mig iordning. Vi ska till mormor och morfar idag ute på saltis och fira med släkten på mammas sida. Vi kommer kolla Kalle anka, äta massa god mat och öppna lite paket. Förhoppningvis hinner jag ta lite bilder också! God Jul! 

Shoppingdag

Idag vaknade jag rätt sent, vid halv tolv och då åt jag frukost. Gjorde mig iordnig och sen möttes jag och min barndomsvän Johanna i Farsta för att kolla runt lite. Skulle hitta en klänning att ha på mig på julafton, men hittade ingen.. Så fick bli en necisär och smink! Nu har vi precis klätt våran gran, och så ska vi äta lite middag. Imorgon blir det jobb hela dagen! 

Lördagsjobb

Godmorgon, eller snarare godmiddag kanske... Vaknade vid halv tolv och har suttit med en uppsats sedan dess. Är så trött på att plugga nu att jag har lust att skita i den, men har inte lust att ta ett till f i skolan så ska kämpa på och bli klar med den idag. Eftersom den skulle vara inne igår..  Men igår så började jag jobba vid 3 och slutade så jag var hemma vid lite innan 11. Då kollade jag på film tills jag somnade. Har inga planer för dagen, förrutom att jag ska ta mig till gymmet och kämpa på lite! Just nu vill jag ha sommar, och saknar min bästa halva som är i USA... 

skolavslutning

Kom precis hem från att ha gått i skolan fram tills klockan 12, då var det bara att åka till stureplan byta om och jobba på julbord i några timmar. Som sagt har jag nästan precis kommit innanför dörren men tänkte updatera innan jag börjar plugga och troligtvis somnar under tiden... Dagen har vart hur lång som helst och skulle bara vilja krypa ner i sängen och skeda med någon tills jag somnar men den någon lär bli min dator hehe. Hade skolavslutning idag, men kommer inte kännas som att jag slutat för än på lördag, då jag jobbar hela dagen imorgon också!